03.11.2026 - 17:40

Takip Et:

"Orkun ve Miretti'nin yokluğu ciddi şekilde etkiliyor!"

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında yaşadığı puan kaybını değerlendiren spor yorumcusu Emre Özcan, Orkun Kökçü ve Fabio Miretti'nin eksikliğine dikkat çekti. Özcan, siyah-beyazlıların maçın büyük bölümünde iyi oynadığını ancak son yarım saatte kontrolü kaybettiğini ifade etti.

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılması, spor kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

NOW Spor'da karşılaşmayı değerlendiren Emre Özcan, siyah-beyazlı ekibin özellikle orta sahada yaşadığı eksikliklerin takımın oyununa önemli ölçüde yansıdığını belirtti.

"Orkun ve Miretti'nin yokluğu Beşiktaş'ı ciddi derecede etkiliyor"

Beşiktaş'ın orta sahadaki iki önemli oyuncusundan yararlanamamasına dikkat çeken Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Hem Orkun'un hem de alternatifi Miretti'nin olmayışı Beşiktaş'ı ciddi derecede etkiliyor.

Yine de Başakşehir maçında golü geç bulmalarına rağmen başarılı bir 90 dakika oynamışlardı. Kasımpaşa maçında da aslında 50-60 dakika boyunca iyiydiler. Üçüncü gole de yaklaştılar. Eğer o golü bulsalardı maç zaten kapanacaktı. Ancak futbol böyle bir oyun."

"Son yarım saatte maç döndü"

Karşılaşmanın son bölümünde Kasımpaşa'nın gösterdiği reaksiyona da değinen Emre Özcan, Beşiktaş'ın yaşadığı puan kaybını şu sözlerle değerlendirdi:

"Son yarım saatte Kasımpaşa'nın bulduğu reaksiyon golüyle maç döndü. Bu maç için şanssızlık diyebiliriz ancak mecburiyetlerin getirdiği bazı durumlar da var."

duhuliye.com
 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

YORUMLAR (5)

B
Batuhan
03.11.2026 - 18:09

Sergen donmedikce bi mok olmaz bu kadrodan

Yanıtla Beğenme (2)
M
Malik
03.11.2026 - 18:04

O degil de Nubel tam balon çıktı.

Yanıtla Beğenme (2)
03.11.2026 - 18:28

@Malik Biz Nübel diye aldık ama Dübel çıktı.

Beğenme (1)
K
Krb kartalı
03.11.2026 - 17:58

Bakın ısrarla bir mevzuya dikkatinizi çekeceğim. Kasımpaşa maçı içinde iki defa Vlahovic'in önünde geniş bir boşluk olmasına ve kendisi göstererek oraya hareketlenmesine rağmen Salih ikisinde de önüne top atmadı. Çak iyi pozisyonlardı ve eğer orada Orkun olsa idi ve hatta Miretti, ikisi de gollük pası önüne yuvarlarlardı. Salih buna cesaret edemedi açın izleyin. Salih'i eleştirmiyorum Orkun'un yokluğunun yarattığı eksikliği vurguluyorum.

Yanıtla Beğenme (0)
B
Berlin
03.11.2026 - 17:57

Trossard öyle akıllı adam ki Arsenal’den saka ve odegard ı alırdım diyor Orkun u Arsenal e götürürdüm diyor. Adam Beşiktaş’ta Orkun ve cerny den daha iyi iki oyuncu lazım sağ kanat ve orta saha yetersiz diyor anlayana

Yanıtla Beğenme (2)
K
Kaan
03.11.2026 - 17:42

İkisinin yokluğu pek görülmedi, hocamız iyi çalıştırıyor takımı, sadece son haftadaki maçta ortasahayı boşaltmasaydı rahat bir maçınzor maça çevirmeyecekti

Yanıtla Beğenme (2)