Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal için girişimler sürüyor.

Siyah Beyazlıların 2020-2021 sezonunu çifte kupayla tamamlamasında büyük pay sahibi olan Cezayirli yıldız transfer için son dakika kararı aldı. İşte detaylar...
 

DAMGA VURDU 
Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın mutlu sona ulaşmasında büyük rol oynayan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal transfer için flaş bir karar aldı.



AL NASSR TALİP OLDU 

Leicester City ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve İngiliz kulübünün yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli istediği Ghezzal'a son olarak Al Nassr talip oldu.


RESMEN DEVREYE GİRDİLER 

Beşiktaş'tan ayrılan Aboubakar'ı kadrosuna katan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Leicester City'den ayrılmak isteyen Rachid Ghezzal için resmen devreye girdi.


GHEZZAL'DAN AL NASSR'A OLUMSUZ YANIT 

Al Nassr'ın Leicester City ile görüşmelere başladığı iddia edilirken oyuncuyla görüşen Al Nassr, Ghezzal'dan olumsuz yanıt aldı. Al Nassr yetkilileri Ghezzal'a transfer teklifini iletirken Cezayirli futbolcunun kibarca teklifini reddettiği belirtildi.



KARİYERİNE BEŞİKTAŞ'TA DEVAM ETMEK İSTİYOR 

Suudi Arabistan'da yer alan haberlere göre Al Nassr'ın resmi teklifte bulunduğu Rachid Ghezzal, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini kulüp yetkililerine iletti.

Haberde Beşiktaş ve Leicester City aralarında görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.


EN BÜYÜK ENGEL HARCAMA LİMİTLERİ 

Beşiktaş ve Leicester City arasında yapılan görüşmelerde en büyük problemin mali konular olduğu ifade edildi.

Beşiktaş, TFF'nin duyurduğu harcama limitlerine göre hareket ediyor ve bu yönde çalışmalar devam ediyor.


GHEZZAL'IN KARARI ÖNEMLİ 

Ghezzal'ın kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istemesi transferde önemli etkenlerden biri.

Leicester City, oyuncunun kararına göre transfer için Beşiktaş'a son yanıtını iletecek ve transferde son karar verilecek.



BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALADI 

Kariyerinde Lyon, Monaco, Leicester City ve Fiorentina gibi kulüplerde forma giyen Cezayirli futbolcu Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yakaladı.

Ghezzal geride kalan sezonda toplamda 35 karşılaşmada Siyah Beyazlı formayı giyerken 8 gol 18 asistlik katkı sağladı.


PİYASA DEĞERİNİ KATLADI 

Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonunu çifte kupayla tamamlamasında büyük pay sahibi olan Cezayirli yıldızın piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Beşiktaş'a transfer olmadan önce Transfermarkt verilerine göre 5 milyon Euro değeri olan Ghezzal, piyasa değerini 7 milyon Euro daha artırmayı başardı.

Kaynak: Milliyet