Önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlayan yönetim ve teknik heyetin önceliği, takıma katkı veren oyuncuların kalmasını sağlamak olacak. Bu düşünceyle ilk olarak Rosier ve Ghezzal’ın takımda kalmasını isteyen Beşiktaş yönetiminin oyuncuların kulüpleriyle görüşmelere başladıkları öğrenildi.

Oyuncuların formundan ve sağ kanatta birbirleriyle olan uyumundan memnun olan yönetim, transferde yine harcama limitlerine takılıyor. Şampiyonlar Ligi’nden ciddi bir gelir beklense dahi bu gelirin tamamını transferde kullanamayacak olan yönetim, önümüzdeki sezon takım bütçesini yine belli bir tutarın altında tutmak durumunda kalacak.

Bu sebeple; Sporting Lizbon ve Leicester kulüplerine 1 yıl daha kiralama teklifiyle gidecek olan yönetim, bir sonraki sene için satın alma opsiyonu koydurmaya sıcak bakıyor. Leicester City ve Lizbon kulüplerinin ise kiralamaya sıcak bakmadıkları, oyuncularından para kazanmak istedikleri biliniyor. Beşiktaş yönetimi, iki oyuncuyu da takımda tutmak için kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER