Son olarak Antalyaspor maçında Necip Uysal ve Mehmet Topal sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalırken, bu iki futbolcunun ardınan sakat oyuncu sayısı da 10'a yükselmişti. Kritik maçlar öncesi sakat oyuncuların bazılarından sevindirici haberler geldi. İşte son durum: 

Valentin Rosier: Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Antalya maçının kadrosundan çıkarılan Fransız yıldız, oynayabilecek durumda... Rosier, Adana Demirspor'a karşı sahada olacak. 

Welinton: Borussia Dortmund maçında dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Brezilyalı stoperden güzel haber geldi. Tedavisi tamamlanan Sambacı, Adana Demirspor'a karşı ilk 11'de yer alacak. 

Alex Teixeira: Büyük beklentilerle alınan takımın yıldızı Teixeira ise bir süre daha takımdan ayrı kalacak. Adana Demirspor maçında da takımdan ayrı kalacak olan Brezilyalı futbolcunun, Altay maçında kadroda olması bekleniyor. 

Umuş Meraş: Beşiktaş'ın yeni transferi Umut Meraş, henüz forma şansı bulamadan sakatlanmıştı. Milli sol bek, uzun süre tedavi sürecinin ardından Adana Demirspor maçında kadroda olacak. 

Necip Uysal: Antalyaspor maçından sakatlanıp kenare gelen emektar yıldız, 15 gün takımdan ayrı kalacak. Kendisine verilen her şansı iyi değerlendirip Sergen Yalçın için çok önemli bir joker olan başarılı futbolcunun tedavisine hemen başlandı. 

Domagoj Vida: Beşiktaş'ın savunma bakanı olan Hırvat yıldızın sakatlığı devam ediyor. Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan başarılı futbolcunun bir süre daha takımdan ayrı kalacağı ifade edilirken, dönüş tarihi henüz netleşmedi. 

Mehmet Topal: Antalyaspor maçının şanssız isimlerinden biri olan deneyimli futbolcu, bu sezon ilk kez 11'de yer aldığı bir maçta sakatlanıp kenera gelmişti. Topal'ın 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

DUHULİYE.COM - ÖZEL HABER