Gedson Fernandes transferiyle gelecek sezonun ilk transferini gerçekleştiren Siyah Beyazlılarda özellikle forvet hattına yapılacak transferler merak edilmeye başlandı. 

Gedson Fernandes'i bitiren Boupendza ve Sörloth ile ilgilendiği iddia edilen Beşiktaş'ta taraftarı heyecanlandıran isim ise Anderson Talisca oldu. Brezilyalı yıldızın Al-Nassr'dan ayrılmak istediği ve Beşiktaş'la transfer görüşmelerine başlamak istediği iddia edilmişti. Fakat Sky Sport Italia'dan Rudy Galetti'nin haberine göre Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a transferi mümkün görünmüyor.

İtalyan muhabir "Talisca'nın 5 milyon Euro'luk maaşı Beşiktaş'a transferindeki en büyük engel" ifadelerini kullanarak Brezilyalı yıldızın yeniden Siyah Beyazlı formayı giymesinin mümkün olmadğını ifade etti. Arap basının Galetti'ye dayandırdığı haberin detayında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de bazı menajerler aracılığıyla Anderson Talisca için bilgi aldığı fakat yüksek maaş talebinin transfer görüşmelerinin önüne geçtiği iddia edildi.

Arap basınında yer alan haberde Al-Nassr'dan yıllık 5 milyon Euro kazanan Talisca'nın Türk kulüplerinden yıllık ne kadar talep ettiğine dair ise bilgi verilmedi.

Sezon başında Guangzhou'dan Al-Nassr'a 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Anderson Talisca, Suudi Arabistan kulübüyle çıktığı 23 karşılaşmada 15 gol atarken 2 asist yaptı.

TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Al-Nassr, Suudi Arabistan Ligi'nin 30. hafta mücadelesinde evinde Al-Ittıhad'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından taraftarların tepki gösterdiği Anderson Talisca, bu tepkiye sinirlendi ve taraftara karşı tepki göstererek sahadan ayrılmıştı.

Milliyet