Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın testinin pozitif çıkması, oyuncuların da temaslı olmasıyla ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi. Beşiktaş yönetiminin bu endişeyle Türkiye Futbol Federasyonu'na, Hataysporlu oyunculara yeniden test yapılmasına ilişkin yaptığı başvuru, TFF tarafından reddedildi.

TFF'nin Hatayspor kafilesine yeniden test yapılmasına ilişkin başvuruyu reddetmesi, Beşiktaş camiasını ayağa kaldırdı. Bu kararın ardından bazı kongre ve divan kurulu üyelerinin, Pazartesi günü suç duyurusunda bulunmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarların Hataysporlu futbolcuları Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden temaslı olarak ihbar etmeye başladıkları öğrenildi.

Hatayspor - Gençlerbirliği maçının ardından, Covid-19 testinin pozitif olduğu açıklanan Teknik Direktör Ömer Erdoğan'ın toplu fotoğrafta yer aldığı bu görüntü ve Hatayspor'un geçtiğimiz Salı günü karşı karşıya geldiği Gençlerbirliği'nin pozitif vaka açıklaması Beşiktaşlıların endişelerini daha da arttırdı. Beşiktaş taraftarının Hatayspor ve Federasyon'a sosyal medya üzerinden gösterdiği tepki de çığ gibi büyüyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER