Ali Eren Beşerler, Trabzonspor karşısındaki Beşiktaş'ı ve Siyah-Beyazlılar'ın transfer çalışmalarını yorumladı:

'BEKLEDİĞİMİZ BEŞİKTAŞ SAHADA YOKTU'

Sezon başı olduğu için çok fazla bir değerlendirme yapmak mümkün değil. Giden oyuncular var, gelen  oyuncular var fakat Beşiktaş'ın eksikleri de var. Tüm bunlara rağmen kulübün mali durumu da ortada. Sahadaki  futbol açıkcası hoşumuza gitmedi. Büyük maç diye  bakıyoruz ancak ortada futbol yoktu. Trabzonspor da eski görüntüsünden çok uzaktı. Fakat ne olursa olsun  yeni sezona Trabzonspor galibiyetiyle başlamak çok önemli. Ancak bizim beklediğimiz Beşiktaş sahada  yoktu. Eskikler var. Bunu teknik heyet ve yönetim de tespit etmiştir ve bunların mutlaka kapanması lazım.

'EN HAZIR İSİM N'SAKALA'YDI'

Eksiklerin başında kesinlikle forvet geliyor. Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası hala bir transferyapılmadı. Forvet transferi olmazsa olmaz Beşiktaş  için. Bence Beşiktaş'ın kenara kanatlara da takviye yapması gerekiyor. Trabzonspor maçı oyuncuları tam  olarak değerlendirmek için bir kriter değil. Ancak takım içinde benim en hazır gördüğüm isim Alanya'dan  alınan sol N'Sakala'ydı. Tecrübeli oyuncu çok iyi mücadele etti.

'WELİNTON'U DEĞERLENDİRMEK İÇİN ERKEN'

Yeni transferlerden Welinton'la ilgili yorum yapmak için henüz erken. Trabzonspor, üçüncü bölgede o kadar varlık göstermedi ki Welinton veya Vida'yı bu maçta çok göremedik. Bana göre sahada zevk veren bir futbol yoktu. Hiç olmadık bir anda Beşiktaş gol attı. Hiç olmadık anda kazanılan penaltı, hiç olmadık anda Trabzonspor'un 10 kişi kalması ve hiç olmadık anda Beşiktaş'ın gol yemesi... Beşiktaş için galibiyet elbette önemli fakat bu maç bir kriter olamaz.