Siyah-beyazlılar kale mevkisine de bir transfer yapmayı planlıyor. Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası bu kez Ukrayna'dan geldi. Detaylar haberde...

Beşiktaş'ta kaleci arayışı

Beşiktaş'ta genç kaleci Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin ilgi odağında. Fransız ekibi Nice'in gündeminde yer alan Ersin Destanoğlu için Beşiktaş yönetimi yüksek bir bonservis bedeli beklentisi içinde. Aksi halde Destanoğlu satılmayacak. Beşiktaş, gelecek sezon için kaleci arayışlarını da hızlandırdı.

Lunin'in kiralanması için Beşiktaş devrede

Ukrayna basınından Sport 24 TV'nin haberine göre; Beşiktaş, Real Madrid'in kalecisi Andriy Lunin'i kiralamak için harekete geçti. Ukraynalı kalecinin de şans bulabileceği bir takımda oynamaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Granada da istiyor

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması da Lunin açısından cezbedeci. 22 yaşındaki kaleciye Beşiktaş'ın dışında Granada'dan da teklif olduğu ifade edildi. Lunin, eğer şartlarda anlaşma sağlanırsa kiralık olarak Beşiktaş'a katılacak.

Lunin'in performansı

Kariyerine Dnipro'da başlayan Lunin, 2016-17 sezonunda 25 maçta oynadı ve daha sonra Zorya Luhansk'ın kadrosuna katıldı. 2017-18 sezonunda 36 maçta görev yapan Lunin, 14 milyon Euro bedel ödenerek Real Madrid ile anlaştı. Daha sonra ise Real Valladolid ve Real Oviedo takımlarına kiralandı.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

2018 yılında güncel piyasa değeri 9 milyon civarında gösterilen Lunin'in real Madrid ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor. 1.91 boyundaki kaleciye şu an ise 3 milyon Euro değer biçiliyor.

Kaynak: Ajansspor