İŞTE O SÖZLER:

33. Başkanımız Fikret Orman'ın gelmesine ben özellikle çok sevindim. Umurım bu divan toplantımıza bundan önce başkanlığımızı yapmış ve hala hayatta olan Yıldırım Bey de gelir Serdar Bey de gelir. Ve buradaki tartışmaların bu şekilde daha kıymetli geçeceğini düşünüyorum. 

Ben bugün Divan Başkanımızın toplantıyı açtığı noktadan devam etmek istiyorum. Yanılmıyorsam kendisi "Nereye gidiyoruz" sorusunu sormuştu. Beşiktaş olarak biz nereye gidiyoruz. 

Bankalar Birliği'ne gitmişiz zaten. Gittiğimiz yer belli. Şuan kulüp Bankalar Birliği'nde. Ve böyle bir borç işte geçen hafta baktığımda 500 milyon dolar borcumuz var diyordum. Şuan 400 milyon dolara düşmüş kurdan dolayı.  

Nereye gidiyoruz noktasında ben taraftar olarak 10 yaşından beri bu kulüple alakalı hayallerim vardı. Hemen hemen hepsi gerçekleşti. 

Belki 10 tane şampiyonluk yaşadım en anlamlısı en kıymetlisi geçen sene yaşanandı. Hakikaten en umutsuz olduğumuzu hissetiğimiz bir anda tekrar bu şampiyonluk nereye gidiyoruz noktasında bir umut verdi bu gerçek.

Kaynak: Duhuliye.com