Karşılaşma sonrası havaalanında takımı ve teknik direktör Valerian ismael‘i tebrik eden başkan Çebi umutlu olduğunu söyledi.

"Bu daha başlangıç başkanım"

Fransız teknik adam ise, “1 haftalık çalışmaya rağmen ortaya konulan bu tablo beni ilerisi için çok heyecanlandırıyor. Bu daha başlangıç başkanım“ dediği öğrenildi.

"Herkes gördü"

Yönetici Kemal Erdoğan ise oynanan futbolun keyif verdiğini belirterek, “Umarım bunun devamı gelir. Geleceğinden şüphemiz yok. Hocamızın ilk maçı çok olumlu geçti. Daha da iyi olacak“ dedi.

Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Öte yandan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile 9 Nisan Cumartesi günü evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
 

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, Trabzonspor ile oynanan maçta görev alan oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise istasyon koşularının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.
 

Yarın izin yapacak siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını 6 Nisan Çarşamba günü gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasındaki maç 9 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

Ajansspor