Cenk Tosun, Avusturya kampında verdiği röportajda İngiltere günlerini ve mevcut durumu değerlendirdi. Tecrübeli golcünün sözleri şöyle:,

Ben buradan hiç ayrılmadım zaten. Kısa bir tatil gibi oldu. Büyük umutlarla gittim Premier Lig. Ama sakatlıklar ve hoca değişiklikleri beni etkiledi. Ama genel olarak benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Daha güçlü ve tecrübeli bir Cenk olarak geldim. Yine şampiyonluklara açım. Başarılara açım. İnşallah bu sene çok katkı vermeyi düşünüyorum. 

"WEGHORST ALMANYA'DA ÇOK İYİYDİ"

Weghorst'un Almanya'da yaptıkları çok iyiydi. Mario Gomez benzeri bir forvet. İnşallah Gomez etkisi yapar. Weghorst'la Muleka'nın gelmesine çok sevindim. Rekabet her zaman iyidir. Dünya Kupası ile birlikte fikstür çok yoğun olacak. Rotasyon da olacak. O yüzden 3 forvetle lige başlamak çok mantıklı bir şey.

"İDMANLAR AĞIR GEÇİYOR"

İdmanlar çok ağır geçiyor. Valerien hocanın yaptırdığı kamp, gerçekten çok ağır ve agresif. Takımın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sezon başında ne kadar çalışırsan, sezon içinde o kadar rahat hissediyorsun kendini.

Hocanın aklında bir sistem var. Çok pozitif ve iyi olduğunu düşünüyorum. Zor ve çok koşulması gereken bir sistem ama doğru oynandığı zaman çok iyi işler yapabileceğin bir sistem. Onun üzerine çalışıyoruz. İdmanlar güzel gidiyor.

Futbolu bıraktıktan sonra futbolun içinde kalmak istiyorum. Ya teknik direktör, ya da sportif direktör tarzında bir şey düşünüyorum."Futbolu bıraktıktan sonra futbolun içinde kalmak istiyorum. Ya teknik direktör, ya da sportif direktör tarzında bir şey düşünüyorum."

beIN SPORTS