"İKİNCİ DEVRE TEK TARAFLI"

Beşiktaş önceki haftalarda fena top oynamadan, çok gol kaçırarak puan kaybetmişti. Ancak bugün ilk devreyi bir kenara bırakacak olursak ikinci devre tek taraflı bir maç oldu. Adana Demirspor takımı kapattı, gol şansı vermedi Beşiktaş'a bir iki tane dışında.

"43 KEZ CEZA SAHASINA GİRDİ"

Beşiktaş'ı sakatlıklar olumsuz etkiledi. Adana Demirspor, kazanabileceği bir maçı 1 puanla bitirmiş oldu. Adana Demirspor adına dikkatimi çeken şey, Beşiktaş ceza sahası içerisinde 43 kez topla oynaması oldu. Bu, Beşiktaş için rastladığımız bir şey değil. Adana Demirspor, topa sahip olarak oynamaya çalışan bir ekip değil. Saha kullanımına daha odaklı bir takım.

"4 TOPTAN 1'İNİ RAKİBE ATTI"

Beşiktaş takımı, aldığı her 4 toptan 1'ini rakibe attı. Temponun yüksek olmasının nedeni, Beşiktaş'ın çok düşük bir pas yüzdesiyle oynaması.

"BEŞİKTAŞ HİÇ İYİ OYNAMADI"

İyi bir oyun, izlenebilir bir oyun izledik. Beşiktaş iyi oynamadı, hiç iyi oynamadı. Çıkamadı, saha boşaltamadı. Beşiktaş için 1 puan kazançtır, Adana Demirspor için de 2 puan kayıptır.

"KUSURSUZA YAKIN OYNADI"

Stambouli, kusursuza yakın oynadı. Vargas, harikulade top oynadı. Balotelli çok caydırıcı bir hücum silahı. Yunus, bugün kötüydü. Adana Demirspor'un her mevkide oyuncusu var.

"TRABZONSPOR İSTERKEN HAKLIYMIŞ"

Samet'e bir parantez açalım; Trabzonspor isterken haklıymış. Acayip bir rahatlığı var. 35 yaşındaki Beckenbauer gibi. 2-3 defa dikkatimizi çekti. 2 tane gol attı, biri verilmedi. Demirspor kadrosu, mütevazı bir Anadolu takımı kadrosu değil.

"FİZİK OLARAK DAHA ETKİNDİ"

Ghezzal, Göztepe maçında çok hırpalandı. Çok yüksek eforla oynamıştı. Beşiktaş'ın yorgunluğu doğal ama Adana Demirspor da çok sert bir maç oynadı Türkiye Kupası'nda. İki takımın da yıpranmışlıkları aynı seviyede. Ancak Demirspor fizik olarak daha etkin bir takımdı bugün.