İŞTE KADİR KILIÇ'IN AÇIKLAMALARI:

Sayın başkan buraya gelip, insanlara yönetime camiaya ayar vermeyi konuşma ve katılma olarak kabul ediyorsa ben bunu esefle kınıyorum. 

En azından konuşmayı yaptıktan sonra konuşmacıları dinleyip yaptığı hakkı olmayan eleştirilere cevabı yönetim kurulu başkanından alarak gitmeliydi Ben bunu nezaket dışı bir davranış olarak görüyorum.

Sayın başkan kulelere kartal dikecekmişsiniz. Keşke Beşiktaş'ı bu hale getirmeseydiniz Beşiktaş kendi kulelerine kendisi kartalları dikerdi. 

Beni biraz da üzen bir şey var. Biraz önce başkan giderken alkış tufanı kopmaya başladı. Ben duyduğumu söylüyorum. Alkışlayabilirsiniz. Ben kimsenin ellerini tutacak halim yok. Ben kendisine muhaliftim. Benim tek gayem Beşiktaş. 

Ne dedi Başkan, "Beşiktaş'ın borcunu aldık en kısa zamanda 200 milyon TL'lere indireceğiz, sonra da tasfiye edeceğiz." Sayın başkan, siz Beşiktaş'a gelmeden Beşiktaş'ın varlıkları ile borçları örtüşüyordu. 

İki tane kartal dikeceksiniz. Oldu bitti. Böyle bir şey yok. 

Kendisi burada olsaydı ben ona şunu soracaktım. "Biz kime ne parası ödemişiz." 

Aras Özbiliz, Beşiktaş'ta toplam 7 dakika oynadı. 1.3 milyon Euro verdiniz bonservisine. Sözleşmesi bitti sözleşme yaptınız, sözleşmeden 15 gün veya 3 hafta sonra 2 milyon Euro fesih bedeli ödediniz. Keşke bunu açıklasaydınız. 

Kaynak Duhuliye.com