Sezonu çifte kupayla şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bilmecesi sürüyor.

Geçtiğimiz hafta asbaşkan Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmede 20 milyon TL'lik teklife evet diyen Sergen Yalçın, Türkiye - Galler maçı için gittikleri Bakü seyahati sonrası fiyat yükseltti. Yalçın'ın bu karar değişikliği görüşmelerin tıkanmasına neden olurken, konuyu bir an önce sonuçlandırmak isteyen yönetim Sergen Yalçın'ın şartlarını kabul etti.

Sergen Yalçın'a 10 milyonu garanti ücret, 15 milyonu da on taksitte ödenmek üzere 25 milyon TL teklif eden yönetim, önümüzdeki sezonun şampiyonluk primini 10 milyon TL, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma primini 500 bin Euro, Şampiyonlar Ligiş galibiyet primini de 50 bin Euro olarak belirleyip Yalçın'a cazip bir teklif sundu.

Sergen Yalçın'a sundukları bu cazip teklifin kabul göreceğini düşünen yönetim, tecrübeli hocaya teklifini iletti ancak Sergen Yalçın bu teklife henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap vermemesi kafaları karıştırdı.

Sözleşme görüşmelerinde köprü görevi gören Asbaşkan Emre Kocadağ, Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın'ı yarın son kez görüşme için bir araya getirip sözleşme konusuna noktayı koymak istiyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER